Uitvoering

Totaalprojecten

Perfect werk, perfect georganiseerd

Fieuw Exclusive neemt ook totaalprojecten aan. Onze specialiteit is de renovatie van badkamers. Ook voor de renovatie van keukens, terrassen, vloerwerken kan u bij ons terecht. Wij werken al jaren samen met dezelfde ervaren onderaannemers, zodat de renovatie vlot kan verlopen. Want geef toe, een renovatie moet goed opgevolgd worden. De klant wil immers geen onnodig tijdverlies.

Badkamer-renovatie in 1 week*:  op maandagochtend beginnen wij met de afbraak van de oude badkamer, op vrijdagavond kan u een eerste douche nemen in uw nieuwe badkamer.

*voorwaarden op aanvraag.

Keramische vloer kopen Roeselare Staden Oostnieuwkerke

Tegels, terrassen en totaalprojecten

Fieuw Exclusive is al drie generaties lang uw professionele partner als het gaat over tegels, natuursteen en (fineer)parket. Ook voor de aanleg van terrassen en opritten en het plaatsen van laminaat & parket bent u bij ons aan het goede adres. Bekijk hier alvast enkele foto’s van door ons gerealiseerde projecten voor een beeld van de talloze mogelijkheden!

 
 

Bespreek uw wens of project

Totaalprojecten Fieuw Exclusive in Oostnieuwkerke hecht veel belang aan goede dienstverlening. Wij komen dus graag bij u langs om uw bouwproject te bekijken, in nieuwbouw of verbouwing. Informatie, advies en een gratis offerte maken deel uit van die dienstverlening. Bekijk al enkele voorbeelden van onze recente totaalprojecten en neem dan contact voor een vrijblijvende afspraak.

Scroll naar boven